Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

Opførelse af hotel


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

26/8-2019 Sagen er opdateret med materialer. Halmtorvet 29 A/S opfører Scandic Hotel ved Skelbækgade i Kødbyen. Hotellet opføres i forbindelse med erhvervsuddannelsescenteret SOPU Campus. Projektet omfatter opførelse af hotel med 370 værelser. Endvidere skal hotellet indeholde 12 møderum, herunder en stor banketsal med en samlet kapacitet på op til 600 personer samt en stor restaurant, fitnessrum og p-kælder. Bygningen udføres i 5 etager med et areal inkl. kælder på ca. 23.000 m2. Budget er anslået. Tetris står for projektudviklingen. Efter opførelse købes hotellet af KLP Ejendomme. Danielsen Architecture A/S varetager arkitektydelsen og Alectia A/S varetager ingeniørydelsen. Schønherr varetager landskabsarkitektrollen. Byggearbejdet udføres af Einar Kornerup A/S som totalentreprise.


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.