Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

Renovering af ejendom


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

Living Development Odense renoverer ejendom i Svendborg. Projektet omfatter totalrenovering af 1600 tals hus, som er meget faldefærdigt. Huset får moderne bade-og køkkenfaciliteter, og Kulturstyrelsen har givet tilladelse til at hæve højden indendørs en smule, hvor det kan lade sig gøre. Der er i dag cirka 180 cm fra gulvet op til bjælkerne, og det må ændres til 190 cm. Der er også givet tilladelse til at lave fast undertag, som virker isolerende, ligesom der er fundet løsninger på at isolere huset med indvendige paneler, gulvisolering og forsatsruder. Budget og tidsplan er anslået.


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.