Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

Ombygning til dagligvareforretning, cafe og lager


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

Nordea Ejendomsinvestering A/S ombygger eksisterende til fødevareforretning med engroslager og café. Projektet omfatter ombygning af gammel industrihal til specialfødevareforretning med engroslager og café. Hallen er oprindeligt opført 1925 og en del af den tidligere stålvirksomhed Lemvigh-Müller. Hovedkonstruktion med store betonsøjler blotlægges og eksisterende porte bruges som motiv. Stor port i nordgavl genskabes som et stort glasparti med de indvendige skydeporte bevaret indvendig som skodder. Ny lokalplantillæg er under udarbejdelse og forventes vedtaget efteråret 2014. Budget er anslået. Projektet er en del af udviklingen af Frederiks Brygge/Lemvigh-Müllergrunden. Designgroup Architects varetager arkitektydelsen og Midtconsult varetager ingeniørydelsen. Byggearbejdet udføres af WR entreprise A/S som totalentreprise.


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.