Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

Ombygning af hotel


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

Brøchner Hotels A/S renoverer Hotel Astoria ved Hovedbanegården. Projektet omfatter renovering af 93 værelser på Hotel Astoria samt etablering af en lobby bar. Bygningen fra 1934 er bevaringsværdig. Efter de indvendige ændringer vil Hotel Astoria fremstå som et 3+ stjernet boutique hotel. Arbejdet vil blandt andet omfatte rør, kloaker og ventilation samt inventar. Budget er anslået. Bygherren varetager selv hovedparten af rådgivningen med bistand fra indlejede ressourcer. Byggearbejdet udføres i fagentreprise. Det har ikke været muligt at opnå yderligere oplysninger om fagentreprenører.


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.