Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

Opførelse af boliger og butikker


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

6/9-2019 Sagen er opdateret med oplysninger om materialer Sophienberg Ejendomsudvikling A/S opfører boliger og butikker på Strandlodsvej 61 i København S. Projektet omfatter opførelse af 68 boliger samt butikker i stueplan. Bygningen optrappes fra 2 til 7 etager og boligernes størrelser er mellem 81-150 m2. Projektet gennemføres i henhold til BR2020. Arkitektydelsen varetages af Holscher Nordberg A/S. Ingeniørydelserne varetages af PL Consult ApS på konstruktioner og de tekniske fag af Henrik Larsen A/S. Byggearbejdet udføres som totalentreprise af B. Nygaard Sørensen.


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.