Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

Opførelse af parkeringshus


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

31/1-2020 Projektet er opdateret med materialer. BC Hospitality Group A/S planlægger opførelse af parkeringshus. Dette projekt omfatter det et af i alt 9 planlagte parkeringshuse i forbindelse med udviklingen af Bellakvarteret. Projektet omfatter opførelse af parkeringshus med 401 p-pladser og byrums funktioner i stuetage. Dette parkeringshus er beliggende i lokalplan Bella Kvarters mellem område 2 (centeret) og område 5, syd for Bella Centret - mod C.F. Møllers Allé og Center Boulevard. Budget er anslået. Byggearbejdet udføres som totalentreprise af CG Jensen i samarbejde med P-Plan ,Dissing+Weitling Arkitektfirma og Orbicon.


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.