Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

Renovering af boliger


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

Fonden Østergården renoverer Askøgade Karréen. Projektet omfatter udskiftning af tag herunder isolering og etablering af integreret solceller. Renovering af facader og sokkel, isolering af port og etageadskillelser, renovering af afløb og kloak samt øvrig energioptimering af varmeanlæg. Gårdanlægget er meget nedslidt og skal fornyes med ny beplantning af træer, græs og belægningssten. Der støttes med byfornyelsesmidler fra Københavns kommune. Totalrådgivningen varetages af Dominia A/S og arkitektydelsen varetages af Juul & Hansen Arkitekter ApS. Byggearbejdet udføres som hovedentreprise af Ole Jepsen. Der vil ikke følge oplysninger om underentreprenører.


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.