Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

Tilbygning til eksisterende


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

Freja Transport og Logistik udvider. Projektet omfatter tilbygning af eksisterende i form af en udvidelse af transportvirksomheden Frejas eksisterende terminal i Taastrup med ca. 3.500 kvm. Terminalen forsynes med 28 ramper. Bygningen opføres i samme byggestil som det eksisterende byggeri, og foruden over bygningen laves nye udvendige trailerparkeringsområder på ca. 13.000 kvm, hvor der skal flyttes i størrelsesordenen 60.000 m³ jord, for at få terrænet i niveau med den eksisterende belægning. Budget er anslået. Byggearbejdet udføres i totalentreprise af DS Flexhal. Arkitektydelsen varetages af Aarhus Arkitekter A/S og ingeniør er Vognsen Rådgivende Ingeniører A/S.


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.