Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

Opførelse af forretninger og kontor


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

Center Bygmarken ApS (Kay Wilhelmsen selskab) opfører erhvervs-/forretningområde på den tidligere Rostigrund i Farum. 1. etape kan ses på sagesfilen "Rostigrunden - Opførelse af tankstation mv." Projektet omfatter opførelse af forretninger til særligt pladskrævende varegrupper, kontorerhverv, evt. sports- og træningscenter, tankstation mv. Projektet omfatter primært nybyggeri, men også 1300 m2 i eksisterende bygning. Budget er anslået. Arkitektfirmaet Arne Meldgaard har udarbejdet skisteprojekt. Det har ikke været muligt at få oplyst projekterende rådgivere, materialer, tidsplan eller entreprenørvalg på dette projekt.


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.