Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

Opførelse af boliger


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

20/8-2019 Sagen er opdateret med materialer. Arkitektgruppen opfører nye boliger på Teglholmen. Projektet omfatter opførelse af 104 boliger på ca. 100 m2 i gennemsnit. Der vil blive etableret p-kælder med ca. 60 p-pladser. Bygningen udføres efter energikravene i BR 2015 og i samme arkitektur, som den omkringliggende bebyggelse. Budget er anslået. 1. del af byggeriet afleveres 1. december 2017. Årstiderne Arkitekter og Henry Jensen Rådgivende Ingeniører varetager rådgivningen. Byggearbejdet udføres af Arkitektgruppen som totalentreprise.


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.