Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

Opførelse af boliger og daginstitution


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

14/2-2020 Sagen er opdateret med materialer. Domea København opførerer almene boliger i Aarhusgadekvarteret i Københavns Nordhavn. Ligeledes opføres handicapboliger og daginstitution til Københavns Kommune og butikker til By & Havn. Projektet omfatter opførelse af 108 almene boliger med et samlet areal på ca. 9.850 m2. Endvidere opføres 24 handicapboliger og daginstitution med 5 grupper for Københavns Kommune. I stueplan opføres ca. 1.500 m2 butikker, caféer og restauranter til By & Havn. Bygningerne opføres i op til 4 etager og delvis kælder. Der etableres fælles tagterrasser og altaner til en del af boliger. KHS Arkitekter varetager totalrådgivningen sammen med Dorte Mandrup Arkitekter. og Dines Jørgensen og Co A/S samt Cenergia varetager ingeniørydelsen. Byggearbejdet udføres som hovedentreprise af Jcn Bolig A/S.


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.