Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

Opførelse af almene boliger


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

Allerød Almennyttige Boligselskab opførelse nye boliger i Lynge. Projektet omfatter opførelse af 69 boliger samt et fælleshus. Der skal opføres ca. 10-18 boliger på ca. 45 m2, mens de øvrige boliger er fortrinsvis 3-rums boliger på ca. 85-90 m2. Projektets omfang i henhold til lokalplan 308, er beregnet til et samlet maksimalt tilladt etageareal på ca. 5 000 m2, inkl. fælleshus. De bæredygtige boliger udføres efter BR2020. TNT Arkitekter varetager arkitektydelsen og Oluf Jørgensen varetager ingeniørydelsen. Landskabsarkitekterne Roskilde varetager landskab. Byggearbejdet udføres af O. Adsbøll & Sønner som totalentreprise.


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.