Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

3. Etape


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

Sophienberg Ejendomsudvikling A/S opfører en rækkehusbebyggelse - Lindehaven i Tåstrup. Dette projekt omhandler 3. etape. De to første projekter findes under navnet Lindehaven. Projektet omfatter opførelse af en rækkehusbebyggelse med 12 boliger i 2 etager med boliger på 100 m2 og 126 m2. Budget er anslået. Årstiderne Arkitekter A/S og Lendager leverer arkitektydelsen. Ingeniør Søren B. Nielsen A/S leverer ingeniør ydelsen. Byggearbejdet udføres af Dn Entreprise som totalentreprise.


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.