Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

2. etape


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

24/5-2016 Sagen er opdateret med endeligt budget. Projektet omfatter ESCO renovering i Guldborgsund Kommune. Projektet var udbudt i 2 delaftaler, hvor delaftale 1 omfatter skoler og haller (ca. 150 000 kvadratmeter) samt et fyrtårnsprojekt i samarbejde med Guldborgsund Zoo og Botanisk Have - kan ses på ESCO Guldborgsund del 1. Denne rapport omhandler delaftale 2, som omfatter administrationsbygninger, børneinstitutioner, sociale virksomheder og biblioteker (ca. 75.000 kvadratmeter). Udførelsen af renoveringerne indgår som option i udbuddet og varetages af Siemens A/S i totalentreprise.


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.