Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

Renovering af skole


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

9/4-2019 Sagen er opdateret med ændring af tidsplan. Entreprenørvalg kendes ikke. Vesthimmerlands Kommune har udført renovering af skole. Projektet omfatter renovering ventilation - af indeklima på Vester Hornum Skole. Nærmere oplysninger foreligger ikke. Vester Hornum Skole, ventilation: Projektet er overordnet færdigt og funktionstestet. Der er lidt justeringer af anlægget, som Ejendomscentret følger op på.Budget og tidsplan er anslået. Niras A/S er bygherrerådgiver.Det er ikke muligt at oplyses om entreprenørvalg.


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.