Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

Opførelse af boliger


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

20/8-2019 Sagen er opdateret med materialevalg. Arbejdernes Andelsboligforening Af 1938 opfører nye boliger i Horsens. Projektet omfatter opførelse af 39 nye boliger. Boligerne tænkes opført som tæt-lav byggeri fordelt på 24 rækkehuse i 1-plan og 15 rækkehuse i 2-plan. Bebyggelsen vil være en blanding af 3- og 4-rums boliger med et bruttoareal på hhv. 91 m2 og 105 m2. Det samlede bruttoetageareal udgør 3.927 m2. Hver bolig får egen altan/terrasse. Der vil blive udført parkering i nær tilknytning til boligerne. Tegnestuen Østjylland A/S varetager arkitektrådgivningen. Ingeniør er Rambøll Danmark A/S. Byggearbejdet udføres af Dansk Boligbyg som hovedentreprise.


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.