Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

Renovering af boliger


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

3/2-2020 Sagen er opdateret med materialer. Boligforeningen 10. marts 1943 udfører renovering af boliger. Projektet omfatter renovering af 105 boliger hvoraf 9 ombygges til tilgængelige boliger med elevatoradgang. De 9 tilgængelige boliger totalrenoveres. De øvrige boliger renoveres delvist. Den indvendige renovering omhandler i hovedtræk nye badeværelser og køkkener samt etablering af ventilationsanlæg. Den udvendige renoveringen omhandler i hovedtræk nyt tag og kviste, omfugning af facader samt nye vinduer og døre. Udearealerne istandsættes med legeplads, belægningsarbejder etc. Areal er anslået. P+p Arkitekter A/S har udarbejdet skitser og står også for at projektere, Niras A/S varetager ingeniørrådgivningen. Byggearbejdet udføres som hovedentreprise af Egil Rasmussen A/S. Der kan ikke oplyses om underentreprenører.


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.