Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

Renovering af laboratorier


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

Bygningsstyrelsen renoverer laboratorier på Panum. Denne sag omhandler tredje etape. Projektet omfatter renovering og modernisering af teknisk komplicerede laboratoriearealer på Panum-komplekset, Københavns Universitet, herunder udskiftning/vedligehold af ventilationsanlæg og installationer. Det samlede projekt omfatter 10 laboratorie-etager samt tekniske anlæg og installationer dertil. Tredje etape omfatter bygning 12, etage 5 og bygning 18, etage 3 på i alt 2.550 kvm. Totalrådgivningen varetages af MOE A/S med Aarhus arkitekterne A/S og MIKKELSEN Arkitekter A/S som underrådgivere. Byggearbejdet har være udbudt som miniudbud inden for rammeaftale. GVL udfører kompletteringsarbejder. Der vil ikke følge yderligere oplysninger. Henvisning til sagsfiler: ”KU Panum – Genopretning”


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.