Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

Anlæg af plads samt renovering af parkeringshus


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

06. maj 2013: Projektet er sidst opdateret med hovedentreprenør på plads/byggeplads etableret. Projektet omfatter etablering af nyt byrum og plads i den sydlige del af af Israels plads ved Ørstedsparken. Endvidere udskiftning af membran på parkeringskælder. Anlægget er støttet af Oticonfonden. Projektet er udbudt i 2 hovedentrepriser, hvor første omfatter bortskaffelse af belægninger,jord, belysningsmaster mv. Dette er påbegyndt juni 2012. Der er endvidere afholdt licitation for den anden hovedentreprise - selve pladsprojektets entreprenørarbejder - der forventes påbegyndt marts/april 2013. Budget er anslået af Bygge Information.


Firmaer
Få en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.